Voor professionals

Wil jij aan de slag om jouw praktijk te laten groeien?

Gratis download:

Om het weekplan te printen, kies je de volgende instellingen: twee pagina’s per vel, dubbelzijdig, omslaan langs korte zijde.

Doe jij voldoende om jouw praktijk te laten groeien? Of wordt je vooral opgeslokt door de dagelijkse dingen? Als jij nog niet bent waar je zou willen zijn, is er werk aan de winkel! Wat voor jou belangrijk is heeft tijd en aandacht nodig om te kunnen ontwikkelen. Dit weet je vast wel, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel prioriteiten in een week of op een dag. Ondanks je goede voornemens, is het lastig om consequent actie te ondernemen.
Het aanbod vanuit Beleef je Droomleven, zorgt ervoor dat jij daadwerkelijk tijd besteedt aan wat voor jou prioriteit heeft.

Het Weekplan ~ beleef je droomleven
Grote doelen behaal je met kleine stappen. Maar die kleine stappen, moet je wel consequent zetten. We weten allemaal hoe het gaat. De weken, maanden vliegen voorbij. De dagelijkse dingen slokken onze tijd op. Door iedere week te beginnen met een concreet weekplan, zorg jij ervoor dat je de juiste prioriteiten stelt en de nodige stappen daadwerkelijk zet.

Kwartaalreflecties ~ per seizoens-overgang
Ieder seizoen heeft z’n eigen unieke vibes. Waarom zou je die niet benutten bij het realiseren van jouw droomdoelen?! In de kwartaalreflecties kijk je terug op wat je tot nu toe gedaan hebt en blik je vooruit op wat je nog te doen hebt. Vraag de kwartaalreflecties gemakkelijk aan via WhatsApp.

Jaardoelen stellen ~ een luxe mini-cursus
Een luxe werkboek om doelen te stellen niet alleen vanuit je hoofd, maar vooral vanuit je hart! Met jouw jaardoelen maak je concreet waar je nou eigenlijk precies naar toe aan werken bent. Inclusief bonus opdracht om je eigen beperkende overtuiging uit de wereld te helpen.

Stuur mij een app om de cursus aan te vragen!

De Maandmodules

Je hebt je opleiding tot paardencoach succesvol afgerond en je wilt aan de slag!
Je wilt je nieuwe skills in de praktijk brengen, mooie sessies faciliteren, je eigen coachingsspullen in gebruik nemen en met je eigen paarden aan het werk! Je staat te trappelen om te beginnen.

Maar… de plekken in loondienst zijn beperkt en er zijn vaak allerlei aanvullende opleidingen voor nodig. Dat betekent ‘een eigen praktijk opzetten’, zelfstandig ondernemen.
Het is schrikbarend om te zien hoe weinig afgestudeerde paardencoaches een daadwerkelijk goedlopende praktijk opzetten. Eerlijk gezegd, snap ik daar niks van!
Paardencoaching is geschikt voor iedereen die ‘ergens tegenaan loopt’ en iets van of met paarden wil leren. Met zoveel aanbod en zoveel vraag, zou het toch moeten barsten van de succesvolle praktijken hier in Nederland? Wat gaat hier mis?

Weet je niet genoeg van ondernemen?
Ben jij onvoldoende overtuigd van je eigen waarde?
Ontbreekt het je aan ‘daadkracht’?
Heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan?

Met jouw kennis en ervaring als afgestudeerd paardencoach, kun jij hier helemaal zelfstandig mee aan de slag met een maandmodule van Beleef! Met een maandmodule ga je vier weken lang, twee uur per week zelf aan de slag met je eigen paarden. Maandmodules zijn alleen geschikt voor mensen die hun paardencoachopleiding succesvol afgerond hebben.

Een maandmodule bestaat uit:

  • Een luxe werkboek met de broodnodige theorie en bijbehorende reflectievragen.
  • Een kaarten-set die het stapsgewijs mogelijk maakt zelfstandig jouw vraagstuk te onderzoeken met je eigen paarden, op je eigen locatie.
  • Bewustwordingsvragen die je ondersteunen om tot inzichten te komen.
  • Aanvullende opdrachten om je inzichten te integreren en te borgen.

Jouw investering: twee uur per week, vier weken lang en €119,-
Jouw rendement: aan de slag als paardencoach om je eigen praktijk succesvol te laten draaien!

Beleef je Wensen en Grenzen

Speciaal voor professionals biedt Beleef een verkort traject met paarden aan!
Door opleiding, bijscholing, werkervaring en intervisie heb je meer zelfkennis en zelfreflectie, dan de gemiddelde mens. Ondanks dat je al veel kennis hebt over persoonlijke ontwikkeling, kun je alsnog tegen je eigen thema’s aanlopen in je werk of privé. Wij, hulpverleners, kunnen ons behoorlijk verantwoordelijk voelen en hoge eisen aan onszelf stellen. Als je hier met nadenken en analyseren niet verder in komt, is het traject Beleef je Wensen en Grenzen voor jou! In dit traject leer jij hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Dat is niet allen belangrijk voor jouzelf, maar ook voor de mensen in je omgeving, werk én privé.

Dit traject bestaat uit 6 tweewekelijkse sessies met de paarden en een reflectieboek om je persoonlijke ontwikkeling in bij te houden. De eerste afspraak is een vrijblijvende kennismaking waarin we de verwachtingen afstemmen. Als uit deze afspraak blijkt dat dit traject toch niet is wat je nu zoekt, kun er vanaf zien.

Jouw financiële investering voor dit traject is €198,=/mnd of €575,= in 1 keer.
Je kunt me appen om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

TRE Traject

Binnenkort in het aanbod voor professionals: Tension Release Exercises (TRE) traject (5 sessies).
Wist je dat je opgeslagen spanning in je lijf, fysiek los kunt laten? Zelfs de dieper opgeslagen spanning van stressvolle of onveilige situaties al lang(-er) geleden!

Ervaringen moeten geuit worden om te kunnen ontladen, net zoals emoties het nodig hebben om doorvoelt te worden om ze te verwerken en te helen. Door omstandigheden is het uiten of verwerken niet altijd mogelijk in hetzelfde moment. Dat betekent dat spanning en pijn opgeslagen blijven in je lichaam.

Met TRE leer je hoe jij de spieren waar deze spanning in opgeslagen ligt te activeren om ze vervolgens te laten ‘ontladen’ door middel van trillen/schudden. TRE is een volledig lichaamsgerichte methode, waardoor het niet nodig is, te weten waardoor spanning in je lijf ooit ontstaan is om het alsnog af te kunnen laten vloeien. Met dit traject leer je de techniek, zodat je deze de rest van je leven zelfstandig toe kunt passen.

De benodigde opleidingen hiervoor zijn naar verwachting begin 2025 afgerond. App mij even als je van de daadwerkelijke startdatum op de hoogte gebracht wilt worden!

Ik wens je veel inspiratie en waardevolle inzichten!